DesprePractic Qigong - Taijiquan (Tai Chi) de treisprezece ani, m-am modelat atât la propriu, cât și la figurat datorită acestei discipline, de asemenea mi-am recăpătat și sănătatea ca și rezultat al practicii. La rândul meu doresc să dau mai departe o frântură din cunoașterea culturii sănătății chineze. Astfel, conduc exersare Qigong în fiecare zi de Vineri după-masă. Pentru detalii vă rog să mă contactați telefonic. Sunt bineveniți toți cei care doresc să își mențină sănătatea, toți cei care doresc să și-o recapete sau, pur și simplu, doresc să încerce ceva nou. Oricine poate participa indiferent de sex sau vârstă. Mai multe detalii despre Qigong și statutul legal al acestui obiect de practică click AICI. Deasemenea mai puteți citi și in articolul postat AICI și www.qigong.ro


Acum opt ani mi s-au oferit primele ședințe de Bowtech în urma cărora mi-am întregit sănătatea, total convingându-mă de eficiența terapiei. De asemenea, pe parcurs am devenit terapeut Bowen cu master cu o vechime de peste șapte ani, membră a Asociației Terapeuților Bowen din România, am urmat în totalitate cursurile, cu instructor superior internațional Andrew Zoppos de la Academia de Terapie Bowen din Australia. Pentru detalii ale experienței personale despre Bowtech click AICI și AICI


Cu șapte ani în urmă remediile florale Bach m-au vrăjit și mi-au arătat adevărata lor putere, puterea Naturii cea investită de către Divinitate pentru toate fiintele simțitoare. Tot de atunci practic această terapie, cu rezultate uimitor de frumoase.
http://www.bachcentre.com/index.php site-ul oficial din Anglia, Marea Britanie
www.remediiflorale.ro site-ul profesoarei mele - psiholog Claudia Cabat - România


Sunt coach sau Consilier pentru dezvoltare personală (cod COR 242324, cod CAEN 8559) acreditat de Autoritatea Națională pentru Calificări, Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice și Ministerul Educației Nationale, diploma fiind recunoscută atât în România, cât și în Uniunea Europeană. 

Instrumente de consiliere:
  • Tehnici de respirație, relaxare, meditație din Medicina Tradițională Chineză 
  • Metoda Silva te ajută să iei cele mai bune decizii pentru tine pe baza propriei intuiţii
  • Points Of You ce are la bază terapia prin arta fotografică. Aceste instrumente se bazează pe legăturile asociative dintre o fotografie, un cuvânt și situația pe care o alegem să o explorăm.
Competențe specifice unui consilier?
  • Înțelegerea rolului și responsabilităților consilierului pentru dezvoltare personală
  • Crearea spațiului de interacțiune cu persoanele consiliate
  • Investigarea situațiilor problemă
  • Explorarea soluțiilor potențiale ale situațiilor problemă
  • Consilierea privind modalitățile de dezvoltare personală

Domenii personale de interes: spiritualitate, ISKCON, Qigong, terapii complementare și alternative, numerologie, mod de viață și sănătate orientale (Medicina Tradițională Chineză, Ayurveda), aromoterapie, remedii florale Bach, comunicare și consiliere, natura, medicina integrativă.