Alimente pentru arderea grăsimii de pe abdomenCastraveţii sau varza, fermentate natural în apă cu sare, îmbunătăţesc digestia, împiedică balonarea şi stimulează arderea grăsimilor. Ajută și la topirea grăsimii de pe abdomen. Există câteva ingrediente secrete pe care ar trebui introduse în dietă, însă la fel de important este şi programul regulat de exerciţii pentru zona abdominală.

Astfel, se stimulează metabolismul cu ajutorul ardeiului iute. Primul pas pentru a elimina grăsimea de pe abdomen constă în ajutorul pe care trebuie să-l dăm corpului pentru a stimula metabolismul. Acest lucru va ajuta la arderea mai multe grăsimi şi se poate realiza dacă se consuma ardei iute în alimentație. Capsaicina din ardeiul iute este o substanţă care are rolul de a accelera metabolismul cu 20-30% încă din prima jumătate de oră după ce a fost consumat, sub formă de fulgi la micul dejun împreună cu alimente.

Murăturile au efect detoxifiant asupra sistemului digestiv: legumele fermentate natural în saramură sunt recomandate pentru detoxifierea sistemului digestiv, îmbunătăţind astfel digestia. Datorită bacteriilor bune (probiotice) care se dezvoltă prin fermentarea naturală, murăturile împiedică balonarea şi depunerea grăsimilor în zona abdominală. Atentie! Să nu se foloseasca o cantitate exagerată de sare pentru conservarea acestora!

Arderea grăsimile cu ajutorul ceaiului verde: se recomandă consumul a două căni cu ceai verde dimineaţa, datorită conţinutului său bogat în catechine care au rolul de a arde grăsimile. Se lasă ceaiul verde la infuzat timp de 3 minute şi se bea călduţ, cu sau fără miere de albine naturală.

Controlați-vă foamea şi poftele cu ajutorul florilor de salcâm: se recomandă sub formă de pulbere, fie presarată peste micul dejun sau consumată cu un pahar mare cu apă. De asemenea, se poate apela la ceaiul din flori de salcâm pe care să-l consumați neîndulcit pentru a vă potoli foamea şi a vă stăpâni poftele culinare.

Consumați alimente bogate în apă: când corpul este deshidratat, acesta reţine apa în anumite zone, generând senzaţia de balonare. De aceea este recomandat să se consume cât mai multă apă plată şi legume/ fructe cu un conţinut mare de apă (pepene, castraveţi), dar care aduc şi un plus de fibre ce favorizează eliminarea toxinelor din corp.

sursa: internet

traducerea: Rozalia Ionică