Revenire

Revenire... cuvant ce reprezinta o traspunere a unei persoane dintr-o traire sau stare in alta anterioara, de preferinta mai buna. Cel mai important este modul in care se revine! Ei bine, acest "mod" de revenire poate avea loc doar prin cunoasterea interioara...


Daca am reusi sa incepem aceasta calatorie minunata, insa anevoioasa, inseamna ca am reusi sa ne intelegem mai bine pe noi insine, rostul nostru in viata. Unii incep aceasta calatorie mai devreme, altii mai tarziu, fiecare depinzand de deschiderea sa, atat mentala, cat si sufleteasca.

Cunoasterea interioara poate dura o viata intreaga sau... in cel mai binecuvantat caz, poate sa aiba loc intr-o secunda. Da! O secunda! Maestrii spirituali din Orient spun clar acest lucru. Avem nevoie doar de o singura secunda de deschidere totala ca sa ne cunoastem, respectiv sa ne eliberam.

Cunoasterea interioara poate fi atinsa prin mai multe cai: rugaciunea, mediatia, pelerinaje, suferinta, precum si iubirea, compasiunea, toate acestea doar sub o conduita morala. Fiecare poate alege ceea ce ii este mai la indemana. Un sfat: nu mai asteptati, viata este scurta, nu o irositi!